Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Wildlife
lengte: 1u40
€4,99

Drama

Huur hier deze film

Montana in de jaren ’60. De 14-jarige Joe kijkt machteloos toe hoe het huwelijk van zijn ouders in staat van ontbinding verkeert. Wildlife werd unaniem lovend onthaald na zijn wereldpremière op het Sundance Film Festival en Europese première op het festival van Cannes. Met absolute glansrollen van Carey Mulligan en Jake Gyllenhaal.

Jeanette (Carey Mulligan) en Jerry (Jake Gyllenhaal) zijn een mooi en schijnbaar gelukkig getrouwd koppel in het Amerika van de sixties. Samen met hun 14-jarige enige zoon Joe zijn ze pas verhuisd naar een keurig stadje in het mooie Montana. Maar dan raakt Jerry zijn job kwijt. In een poging om zijn leven opnieuw richting te geven, laat hij vrouw en kind achter om te gaan helpen bij het bestrijden van een bosbrand in de buurt. Intussen worstelt ook Jeanette met haar rol in het gezin, en zal zij gaandeweg de traditionele waarden en rollenpatronen van haar omgeving uitdagen, op zoek naar onafhankelijkheid en zelfontplooiing. Joe probeert het gedrag van zijn ouders te begrijpen, en doet er alles aan om hen weer samen te krijgen.