Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

The Secret / lengte: 1u47
Ladies Movie Night
speciaal tarief

Drama Romantiek

Onze eerste Ladies Movie Night sinds maart zal op een iets andere manier plaatsvinden.

We ontvangen jullie (met mondmasker) graag met een glaasje CAVA of frisdrank naar keuze.

Daarna kan je plaats nemen in de bioscoopzetel, waar je nog steeds je mondmasker moet dragen, maar om van je drankje (en snoepje) te genieten mag je dat tijdelijk afnemen.

De tombola zullen we verloten in de zaal zelf en na de film kunnen een beperkt aantal dames wat napraten aan de tafeltjes (beperkt) in ons café.

Om deze voorstelling toch wat specialer te maken zal Heidi Thys zal de film kort inleiden en na de film zal ze spreken over ‘positief denken’.

Gebaseerd op de wereldwijde Bestseller “The Secret: Het Geheim” van Rhonda Byrne In The Secret: Dare to Dream maken we kennis met Miranda Wells (Katie Holmes), een hardwerkende jonge weduwe die worstelt met de opvoeding van haar drie kinderen. Een krachtige storm brengt nieuwe uitdagingen én een mysterieuze man in haar leven. Zijn aanwezigheid brengt leven in de brouwerij en het familiegevoel terug in huis, maar hij draagt een geheim met zich mee. Een geheim dat alles opnieuw kan doen kantelen…