Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

The Secret Garden/ lengte: 1u30
NIEUW
€4,99

familie

Wanneer de ouders van de 10-jarige Mary Lennox  komen te overlijden, wordt ze naar het grote landhuis van haar oom (Colin Firth) in Engeland gestuurd. Hier leert ze haar zieke neefje kennen waarmee ze samen op onderzoek gaat in de honderden kamers en uitgestrekte tuinen van het erf. Ze ontdekken een geheime tuin wanneer ze een mysterieuze deur openen die sinds de dood van haar tante nooit meer werd geopend.

The Secret Garden is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek uit 1911 van Frances Hodgson Burnett. Een klassieker in de Engelse kinderliteratuur, die in 1993 al eens eerder tot film werd omgevormd. Voor haar recentste verfilming werden dezelfde producenten als voor Harry Potter en Paddington aan boordgehesen, wat The Secret Garden tot een hartverwarmende familiefilm maakt.

‘The secret garden’ is een betoverend verhaal over hopen en geloven dat de dingen beter kunnen worden, hoe bedrukt het er ook uitziet. Met zijn kleurenpracht is het eveneens een ode aan de schoonheid van de natuur, en daar mag u anderhalf uur lang zomaar in verdwalen.” – ⭐⭐⭐ (De Standaard)

Huur hier deze film