Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

The Burnt Orange Heresy
lengte: 1u39
€8,00

Drama Thriller

Huur hier deze film
The Burnt Orange Heresy is een stijlvolle crime thriller waarin de wegen van de kunst- en onderwereld elkaar kruisen.

Nadat de charmante kunstcriticus James Figueras (Claes Bang) de extroverte Berenice Hollis (Elizabeth Debicki) ontmoet, reizen de nieuwe geliefden af naar het landgoed van kunstverzamelaar Cassidy (Mick Jagger). Hun gastheer onthult dat hij Jerome Debney (Donald Sutherland), een van de meest raadselachtige schilders aller tijden, onderdak verleent. Debney leidt een teruggetrokken bestaan op het landgoed. Cassidy stelt de ambitieuze James in de gelegenheid Debney te interviewen. Een unieke kans. Maar Cassidy stelt wel een voorwaarde… om daaraan te voldoen raakt James verstrikt in een web van leugens en hebzucht.

The Burnt Orange Heresy is een stijlvolle crime thriller waarin de wegen van de kunst- en onderwereld elkaar kruisen. Met een sterrencast die bestaat uit Claes Bang (The Square), Elizabeth Debicki (Widows, Tenet), Donald Sutherland en Mick Jagger. The Burnt Orange Heresy ging in première op het Filmfestival van Venetië, waar de film bekroond werd met de Mimmo Rotella Award. Deze prestigieuze prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan een filmmaker die een uitzonderlijke verbintenis laat zien met de kunsten. De film is gebaseerd op de spannende, gelijknamige roman van Charles Willeford.

Een uitgekookte, bittere en verrassende thriller, met personages die een kant van zichzelf ontdekken waar ze zelf van gruwen.
⭐⭐⭐⭐ – Metro

“Voor wie houdt van detective-reeksen van Agatha Christie of Sherlock Holmes, is bij The Burnt Orange Heresy aan het juiste adres.”
⭐⭐⭐⭐ – Markant

“Een amusante, broeierige, en goed vertolkte thriller.”
⭐⭐⭐ – Humo