Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

LARA
lengte: 1u38 /
€8,00

Drama

Lara hoopte ooit zelf een toppianiste te worden, maar toen haar droom in duigen viel, projecteerde ze die meedogenloos op haar enige zoon, Viktor. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen: op de avond van haar zestigste verjaardag speelt hij zijn belangrijkste pianoconcert tot dusver. Zijzelf is daar echter niet welkom. Wanhopig koopt ze alle tickets op en begint ze die uit te delen aan Jan en alleman. Maar hoe meer ze haar best doet om vanop afstand het concert te controleren, hoe meer alles uit de hand begint te lopen.

Regisseur Jan-Ole Gerster debuteerde zeven jaar geleden met de geprezen zwartwitprent ‘Oh Boy’, die indertijd de European Film Award won. Het was lang wachten op zijn tweede wapenfeit, maar de nominatie in de categorie ‘Beste film’ op de German Film Awards doet vermoeden dat ‘Lara’ het wachten meer dan waard was.

“‘Lara’ is een cinematografische mooie film, met diepe kleuren en veelzeggende beelden” – ⭐⭐⭐ De Standaard