Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

INSTINCT
lengte: 1u48
€4,99

Drama Thriller

Ervaren psychologe Nicoline begint aan een nieuwe baan bij een Tbs-kliniek. Daar ontmoet ze Idris, een zedendelinquent die een aantal ernstige misdrijven op zijn naam heeft staan. Na vijf jaar behandeling staat hij op het punt om voor het eerst op onbegeleid verlof te gaan. Zijn behandelteam is zeer enthousiast over de geboekte vooruitgang, maar nieuwkomer Nicoline vertrouwt hem niet en probeert zijn proeftijd te verlengen. Idris doet er alles aan om Nicoline te overtuigen van zijn positieve ontwikkelingen, maar transformeert langzaam maar zeker in de manipulatieve man die ze vanaf het begin al in hem zag. Er ontstaat een machtsspel tussen hen, waar Nicoline ondanks haar kennis en ervaring volledig in verstrikt raakt.

“Halina Reijn heeft lef. Wie haar al heeft zien spelen in de vaak intense producties van Ivo van Hove weet dat al. En wie deze week naar de bioscoop trekt om er Instinct te bekijken weet het nu ook. Reijns debuut als filmregisseur intrigeert en doet aftellen naar meer.” – ⭐⭐⭐⭐ (De Morgen)

“‘Instinct’ is een claustrofobische thriller over de verboden verhouding tussen een zorgverlener en zedendelinquent. Een driftig duel op liefde en dood.” – ⭐⭐⭐ (De Standaard)
Huur hier deze film