Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Eefje de Visser ‘Bitter Zoet’
lengte: 1u30
€4,99

Muziek

EEFJE DE VISSER ‘BITTERZOET’
CONCERTFILM ALS ANTWOORD OP HAAR GEANNULEERDE TOUR
Vrijdag 3 juli bracht Eefje de Visser een bijzondere concertfilm uit, het weekend dat ze normaal gesproken op Werchter zou spelen met haar band. De film biedt naast een (alternatieve) live show een bijzonder kijkje in haar wereld, gefilmd in De Robot Studios, een Gentse loft waarin Eefje werkt, slaapt en leeft. Met de opbrengsten wil Eefje de Visser haar crew en muzikanten door de Coronacrisis helpen.In januari dit jaar verscheen Bitterzoet, Eefjes vierde album.
Het album werd met veel enthousiasme ontvangen en ook de eerste (try-out) concerten met haar nieuwe band waren een groot succes. Verder dan dit voorproefje kwam het helaas niet… De uitverkochte releasetour door Nederland en België stond op het punt te beginnen toen de Coronacrisis uitbrak.”De liveshow die we hadden voorbereid, moest een zwoele trip worden vol samenzang en electronica”, vertelt Eefje. “Met invloeden van dance en nostalgische pop, maar ook flarden van sierlijke choreografie en een uitgewerkte lichtshow.
We keken er echt enorm naar uit de nieuwe nummers te spelen.” Met de concertfilm wil Eefje niet alleen haar team steunen maar ook haar fans een ervaring brengen die hier dichtbij komt, waarin popmuziek, choreografie, licht en decor een artistiek geheel vormen.Eefje en haar band zijn in topvorm en willen daarom de volledige liveshow alsnog in première laten gaan via deze concertfilm, live opgenomen in de beste audio-en beeldkwaliteit in haar huis en studio waar ze Bitterzoet ook maakte. De inkomsten worden verdeeld onder haar team, de vaste band en crew, en iedereen die meewerkt aan het ontwikkelen van de film. “Zo hoop ik dat we van deze lockdown-nood een deugd kunnen maken, zowel voor mijn fantastische, toegewijde team en voor mijn awesome publiek!”
Band:
Eefje de Visser – zang, gitaar, dans
Annelie de Vries – synths, toetsen, zang
Aysha de Groot – zang, dans
Daan Schepers – synths, bas, zang
Klaas de Somer – drums, elektronisch, akoestisch
Wieteke Wijte – zang, dansCrew:
Pieterjan Coppejans – muzikale live productie, opname, mix
Randall Diagre – licht
Cis van Robaeys – ableton, monitors, assistentie techniek
Tim Vanhaecke – tourmanagement, productie
Hanne Valckenaers, Ilka Bardijn, Fien Deman – productie/management
Michiel Venmans, Jaan Stevens, Sander Blok, Ellen Gubbels – beeld
Julie Van Crombrugge – art direction