Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Cold War
lengte: 1u29
€3,99

Drama Romantiek

Huur hier deze film

Een gepassioneerd liefdesverhaal tussen twee mensen met verschillende achtergronden en temperamenten, die niet met elkaar maar ook niet zonder elkaar kunnen. Een onmogelijke liefde in een onmogelijke tijd.

Regisseur Pawel Pawlikowski (Oscarwinnaar Ida en The summer of love) vond voor Cold War inspiratie in de liefde tussen zijn eigen ouders. De film speelt zich af tijdens de Koude Oorlog in de jaren ’50 in Polen, Berlijn, Joegoslavië en Paris. Net zoals Pawlikowski’s eerder werk, mocht ook Cold War meerder prijzen in ontvangst nemen, waaronder de prijs voor beste regisseur op het festival van Cannes.

Een voldragen meesterwerk, van een unieke regisseur.” – ⭐⭐⭐⭐⭐ (De Morgen)

Een pracht van een film, een melancolische romance die het hart in deze kille dagen vervult met warmte.” – ⭐⭐⭐⭐ (De Standaard)

Een jazzy, visueel vernuftig filmpje over onmogelijke liefde in onmogelijke, politiek gechargeerde tijden, dat amper 85 minuten nodig heeft om de gevoelstemperatuur aanzienlijk de hoogte in te jagen.” –  ⭐⭐⭐⭐ (Focus Knack)

Huur hier deze film