Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

TheRoxyHomeTheatre hoe werkt dit?

CINEMA BIJ JE THUIS

Voilà, de eerste Online Filmavond zit erop en zo brachten we onze eerste film ‘L’Immortale’ tot bij jou in de huiskamer. Het was dus géén 1 aprilgrap, wel de lancering van TheRoxyHomeTheatre ter gelegenheid van de zeventiende verjaardag van de welbekende ElaN Filmavonden op maandagavond.

 

Ondertussen kan je al kiezen uit een mooi aanbod dat we voor jullie handig onderverdeeld hebben.

Voor je ONLINE kan kijken moet je een account aanmaken. Heel eenvoudig: vul je voornaam, achternaam en mailadres in en maak een eigen wachtwoord aan. Een account aanmaken kan op elke pagina van ons Online filmaanbod:

 

  • MOOOV filmfestival: voor onze editie selecteerden we zoals steeds enkele films uit het hele aanbod.
  • Familiefilms
  • Online Filmavonden: Met deze online versie van de ElaN Filmavonden tippen we elke week een ‘nieuwe film’ die normaal nu in de zalen zou lopen. Vooraf kan ook naar de videoinleiding zien door een van onze vaste- of gastinleiders.  Je kan ook nog kiezen uit films die de laatste maanden op de ElaN filmavonden te zien waren of van nog oudere titels.
  • Gemist in de ZEBRACINEMA? Sinds kort onze vaste waarde op woensdagavond, maar tijdens deze coranacrisis selecteert ZEBRACINEMA enkele titels die reeds vertoond werden of die niet meer in onze zaal komen.
  • Alle films: Alle films die wij voorselecteerden.

Enkele posters van ons aanbod.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met dank aan: