Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Sign “o” the Times, extra voorstelling zat 25 nov 21u30

Tickets: €12,00 kassa – €10,00 vvk of via reservatie! (Mail ‘PRINCE’ met vermelding van je naam, adres en het aantal gewenste tickets naar theroxytheatre@telenet.be)

Op 20 november 1987 ging het legendarische Sign “o” the Times in première, de concertfilm geschreven en geregisseerd door His Royal Badness Prince. Nu keert Sign ”o” the Times in een digitaal gerestaureerde versie terug in de bioscoop.
De film die muziekgeschiedenis heeft geschreven laat ook na 30 jaar nog goed zien hoe tijdloos en revolutionair Prince was in al zijn genialiteit. Sign ”o” the Times is van maandag 20 tot en met zondag 26 november in meer dan 80 bioscopen te zien en dient tevens als een wereldwijde fan-reünie (kledingadvies: ‘peach or black’). In 1987 toverde Prince het album Sign “o” the Times, een alom geprezen muzikaal meesterwerk met bekende songs als U Got the Look, If I Was Your Girlfiend, I Could Never Take The Place Of Your Man, The Cross en de titelsong Sign “o” the Times, om tot een concertfilm die hij zelf regisseerde. Hij creëerde een onmisbaar event: 84 explosieve minuten van pure energie waar zijn charisma als entertainer vanaf spat als hij samen met zijn band – met onder andere Sheila E. op drums, toetsenist Doctor Fink, saxofonist Eric Leeds en zangeres Cat Glover – een wervelende show geeft voor een uitzinnig publiek. De digitaal gemasterde bioscoopversie van Sign “o” the Times geeft fans wereldwijd een unieke kans om voor de eerste keer ooit een reünie te houden in de week van 20 november, waarbij fans worden opgeroepen zich in ‘peach or black’ te kleden. Gezamenlijk viert men het talent van de in 2016 onverwacht overleden Prince en herdenkt men de muzikale genialiteit van zijn tijdloze muziek en zijn geweldige talent.