Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

WESTERN STARS
extra voorstelling
KASSA op 5 dec: €11,00

Documentaire Muziek

VVK: €9,00 aan onze kassa  –  €9,92 Online incl kosten. (tot vr 5 dec. 17 u.)

KASSA op 5 dec: €11,00

“Western Stars” is er terug op donderdag 5 december om 21 u.

Met ‘Western Stars’, het eerste studioalbum van Springsteen in vijf jaar, slaat de legendarische singersongwriter een nieuwe weg in, waarbij hij echter zijn roots niet vergeet.

De documentaire behandelt de thema’s liefde en verlies, eenzaamheid, familie en de onverbiddelijk voortschrijdende tijd. De film roept het beeld op van het Amerikaanse Westen – zowel het mythische Westen als de harde werkelijkheid – en vertelt met archiefbeelden, muziek en Springsteen’s persoonlijke bespiegelingen het verhaal van ‘Western Stars’.

“Western Stars” biedt fans over de hele wereld de enige kans om Springsteen alle 13 songs op het album te zien spelen, ondersteund door een band en een volledig orkest, onder het kathedraalachtige dak van zijn bijna 100 jaar oude schuur.

Thom Zimny regisseerde de film samen met Springsteen, die hiermee zijn regiedebuut maakt. ‘Western Stars’, het 19de studioalbum van Springsteen, is wereldwijd succesvol.

Springsteen en Zimny, die samen “Western Stars” regisseerden, hebben in de loop der jaren aan verschillende projecten samengewerkt, waaronder de documentaire “The Promise: The Making of Darkness on the Edge of Town” en de door Netflix gefilmde versie van de Tony Award-winnende “Springsteen on Broadway”, die door Zimny werd geregisseerd.

“Western Stars” werd geschreven en uitgevoerd door Bruce Springsteen, met als speciale gast Patti Scialfa.

Producenten zijn Thom Zimny, Jon Landau, Barbara Carr en George Travis; Springsteen is uitvoerend producent. De muziek is van Springsteen.