Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

The wild goose lake
lengte: 1u53
€8,00

Drama Thriller

The Wild Goose Lake is een neonoir thriller waarin we Zhou Zenong volgen, een bendeleider die op de vlucht slaat nadat hij een politieagent om het leven brengt. Met het hele politiekorps en de lokale bendes op de hielen, besluit Zhou om onder te duiken in een klein vakantiestadje. Daar ontmoet hij de prostituee Aiai die hem wil helpen om een boodschap naar zijn vrouw over te brengen. Aan de hand van flashbacks reconstrueren ze beide wat tot hun ontmoeting heeft geleid. Is de ontmoeting toevallig of schuilt er meer?

Regisseur Diao Yi’nan wordt in China als een van de meest Hollywoodgerichte, hedendaagse filmmakers beschouwd. Vergelijkingen met Nicolas Winding Refn zijn door de gestileerde, kleurrijke beelden en de voortdenderende actie nooit ver weg.

“Levendiger dan voorheen daalt Yi’nan af in de onderbuik van zijn land. The Wild Goose Lake is een gestileerde reis langs de rafelranden van China.” – ⭐⭐⭐⭐ (De Volkskrant)

“Diao Yinan bewijst zich in The Wild Goose Lake als een begenadigd stilist: deze stoomt in zwoele, diep verzadigde kleuren.” – ⭐⭐⭐⭐ (NRC)

Taal: Chinees / Ondertitels: Nederlands
Huur hier deze film