Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

THE PEANUT BUTTER FALCON
lengte: 1u47
€4,99

Drama Komedie

De jonge Zak met het syndroom van Down heeft slechts één droom: een professionele worstelaar worden! Wanneer hij op een dag wegloopt uit het verpleegtehuis wil hij niks liever dan die droom waarmaken. Al snel ontmoet hij Tyler , een jonge visser die ook op de vlucht is. Als twee ongewone bondgenoten weten ze te ontsnappen en beleven ze de wildste avonturen. Ze overtuigen zelfs de aardige Eleanor, een medewerkster van het verpleegtehuis, om zich bij hen aan te sluiten op hun reis. De film is een moderne hervertelling van de avonturen van Huckleberry Finn zoals ze geschreven werden door Mark Twain.

The Peanut Butter Falcon is een komische avonturenfilm met in de hoofdrollen Shia LaBeouf, Dakota Johnson, Thomas Haden Church en Bruce Dern. Het beleefde zijn wereldpremière tijdens het festival South by Southwest en won daar de publieksprijs in de sectie ‘Narrative Spotlight’.

“‘The Peanut Butter Falcon’ is een ‘kleine film’ maar groots in zijn bescheidenheid en een must-see voor filmliefhebbers – en eigenlijk iedereen met een kloppend hart.” – ⭐⭐⭐⭐ (De Morgen)

“Een prachtige, avontuurlijke feelgoodfilm” – ⭐⭐⭐⭐ (NRC)
Huur hier deze film