Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

THE MISEDUCATION
OF CAMERON POST
lengte: 1u31 / €4,99

Drama

Pennsylvania, 1993. Welkom in God’s Promise, een geïsoleerd etablissement in het hart van de Rocky Mountains. Cameron heeft zich er net geïnstalleerd. Ze is er net als haar vrienden overgeleverd aan de ijskoude Mevr. Marsh die er haar levenswerk heeft van gemaakt verloren zieltjes terug op het rechte pad te helpen en hun homoseksuele geaardheid te genezen. Cameron raakt er bevriend met medezondaren Jane en Adam, en creëert zo een nieuwe familie om met de omringende intolerantie om te gaan.

The Miseducation of Cameron Post, naar de young-adultroman van Emily M. Danforth, is een even charmante als verontrustende coming-of-agefilm, bekroond met de juryprijs op het Sundance Film Festival.

Er gaat een One Flew Over the Cuckoo’s Nest-gevoel uit
dit sterk geacteerd young adult-drama – HBVL

Stil, maar krachtig. Verdiend de grote prijs op het filmfestival van Sundance – Geekster.be

“Navigating troubled culture-war waters with grace, humor and compassion, “The Miseducation of Cameron Post” is a movie that deserves a wide and diverse audience.” – ⭐⭐⭐⭐⭐ NY Times

“a sad, sweet, funny coming-of-age movie” – ⭐⭐⭐⭐ The Guardian