Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

THE JOURNEY a story of love
lengte: 1u30
€8,00

Documentaire

Een man en een vrouw reizen de wereld rond in hun minibusje. Hij is een fotograaf en handige harry. Zij, de liefde van zijn leven, is reeds 20 jaar verlamd vanaf de nek en is de klok rond afhankelijk van hulp en zorg. De bus stelt hen in staat om, ondanks alle beperkingen, toch te kunnen reizen. Met veel moed, humor en charme reizen ze door het feeërieke Europese land en halen ze alles uit wat het leven hen biedt. Hoe is het eens zo jong en wild echtpaar erin geslaagd om de uitdagingen op hun weg het hoofd te bieden? Wat gebeurt er met de liefde als het leven zo radicaal verandert? Hun dochter, filmmaker Fanny Bräuning, vergezelt haar ouders op reis en gaat vol nieuwsgierigheid en verwondering op zoek naar antwoorden op de grote levensvragen en het verhaal van een grote liefde.

Commentaar:
Fanny Bräuning stond versteld van het schijnbare gemak waarmee haar vader zijn volledige leven had ingesteld op de zorg voor haar moeder. Ze ging mee met haar ouders op reis en stelde hen onomwonden vragen over verleden, toekomst, opoffering, trouw en liefde. The Journey – A Story of Love is een ontroerende film over hoe een slepende ziekte een relatie onder druk zet maar ook versterkt en wat het leven zinvol maakt: liefde.

Bron: Cinema Z

Pers:
“The Journey [is] een liefdevolle en oprechte kijk vanuit het hart.” – Filmmagie
Huur hier deze film