Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Goddess Project / Ned ondert.
inleiding door Kim Neuskens
ticket: €9,00

Documentaire

Tickets verkrijgbaar in VVK: 

 

‘The Goddess Project’ is een hartverwarmende film, gemaakt door twee vrouwen die het diepe verlangen hadden om de vrouwelijke stem te laten horen.

Documentaire / 2017 / 1:41 / Regie: Sara Landas, Holli Rae / / Verenigde Staten / Gesproken taal: Engels / Ondertiteling: Nederlands

Sara en Holli – twee jonge filmmakers – hebben een missie: ze willen de stem van de hedendaagse vrouw naar voren brengen. In een oude schoolbus rijden ze het land rond en spreken ze met meer dan 100 vrouwen, van verschillende leeftijden, achtergronden en leefwijzen. De uiteenlopende verhalen onthullen de intense kracht die zoveel vrouwen in zich hebben en zijn een aanstekelijke bron van inspiratie.

Commentaar:
The Goddess Project kwam tot stand (en tot in de filmzalen) dankzij een groot draagvlak binnen vrouwenbewegingen wereldwijd. Sara en Holli namen het initiatief vanuit een persoonlijk engagement, maar sloegen erin, via een crowfunding platform, het nodige budget op te halen om de film te maken. Het project raakt duidelijk een gevoelige snaar en krijgt wereldwijd de aandacht die het verdient. Door op een opbouwende manier persoonlijke verhalen te delen, ontdekken vrouwen overal ter wereld hun eigen kracht en inspireert het hen om hun eigen gevoel te volgen. Let the goddess be with you!