Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

STILLWATER
lengte: 2u19 / tarief lange film
gemist? Zie link
voor extra voorstellingen

Drama

Stillwater vertelt het verhaal van een vader uit Oklahoma (Matt Damon) die het heft in eigen handen neemt om zijn dochter, die in een Franse gevangenis vastzit, vrij te krijgen.

Amerikaan Bill Baker (Matt Damon) reist uit Oklahoma naar Marseille om zijn dochter in de gevangenis te bezoeken voor een moord die ze beweert niet te hebben gepleegd. In zijn missie om zijn dochter vrij te krijgen wordt hij geconfronteerd met de taalbarrières en de cultuurverschillen en wordt hij tegengewerkt door de Franse autoriteiten. Hij blijft volharden om de onschuld van zijn dochter te bewijzen en besluit om in Frankrijk te blijven en alles op alles te zetten om de echte moordenaar te vinden.

Stillwater is een thriller met Oscarwinnaar Matt Damon en de Franse actrice Camille Cottin, geregisseerd door award-winning regisseur Tom McCarthy (Spotlight).