Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

SING / Vl gesproken
Laatste kans! / Lengte: 1u45

Animatie Avontuur familie

Het verhaal speelt zich af in een wereld zoals de onze, maar dan volledig bewoond door dieren. Buster Moon (Academy Award® Winnaar Matthew McConaughey) is een stijlvolle koala die de leiding heeft over een groots theater dat in vergetelheid raakt. Buster, een eeuwige optimist die soms wel humeurig is, houdt zielsveel van zijn theater en zal er dan ook alles aan doen om het te behouden. Om te vermijden dat zijn droom en ambities verloren gaan, grijpt hij de allerlaatste kans die nog rest door wereld’s grootste zangcompetitie te produceren.

Vijf kandidaten worden geselecteerd voor deze uitdaging: Een muis (Seth MacFarlane) die even charmant als oneerlijk is, een verlegen tienerolifant (Tori Kelly) met enorme podiumangst, een overwerkte moeder (Academy Award® winnares Reese Witherspoon) van een nest van 25 biggetjes, een jonge gangstergorilla (Taron Egerton) die niets liever wilt dan zich los te maken van zijn criminele familie, en een punk-rock stekelvarken (Scarlett Johansson) dat worstelt om haar verwaande vriendje achter zich te laten en solo te gaan. Ieder van hen hoopt op het podium van Buster de kans te krijgen hun leven voorgoed te veranderen.

Sing bevat meer dan 85 hits. De film is geschreven en geregisseerd door Garth Jennings (Son of Rambow, The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy) en geproduceerd door Chris Meledandri en Janet Healy.