Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

The Shape of water

avant-première
maandag 29 jan 20u30

Avontuur Drama Romantiek

Een sprookje dat niet van deze wereld is. The Shape Of Water, de nieuwe film van de meesterlijke verhalenverteller Guillermo del Toro met o.a. Sally Hawkins, Octavia Spencer en Michael Shannon in de hoofdrollen.

Variety


“Een verrassende en excentrische verbeelding, die kunst, empathie en sensualiteit ademt en ook biedt deze je geld veel meer film dan bijna alle Hollywood-films dit jaar bieden.”

indieWire


“Ondanks het heen en weer springen van het ene genre naar het andere voelt de film nooit ruw. Del Toro’s gecontroleerde regie zorgt daarvoor.”

TIME Magazine


“Er is genoeg magie en buitengewone visuele verbeelding om de lichte problemen van de film recht te trekken.”

Joblo


“Guillermo del Toro’s meesterwerk.”

Time Out


“Als je een enorm aandoenlijke – en enigszins inspannende – versie van Amélie waarin de held het doet met de Creature from the Black Lagoon kan hebben, dan ben je hier helemaal voor in.”

Black Girl Nerds


“The Shape of Water mag raar en schokkend zijn voor de meesten, maar voor mij was het een mooi en grillig liefdesverhaal waarin iedereen zich in kan vinden.”

Daily Mail (UK)


“Het is moeilijk om onder woorden te brengen hoe goed Hawkins is in deze rol. Spraak is het grootste wapen van een acteur, maar zij geeft een masterclass in hoe je het publiek raakt zonder spraak.”

BBC.com


“The Shape of Water is een van de mooiste films van het jaar. En het is zeker de beste film ooit die tegelijk een romantische komedie, een melodrama, een spionagethriller, een misdaadfilm, een superheldenfilm en een monsterfilm is.”