Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

NOUVEAU ! Subtitles Club
Réparer les vivants
Vendredi 1er décembre à 19h.

Drama

Leer een taal vanuit uw bioscoopzetel

De ‘Subtitles Club’ is in eerste instantie bedoeld voor taalcursisten. Maar iedereen is welkom: van docenten over taalliefhebbers tot filmfans. Komedies, drama’s, biopics,… alle genres komen aan bod! Iedere maand vertonen we beurtelings een Engelse, Franse en Duitse film. Alle films worden gesproken én ondertiteld in de taal in kwestie en U krijgt er telkens een boeiende inleiding bovenop..

Als 3e film vertonen we op vrijdag 1 december  ‘réparer les Vivants’ gebaseerd op de gelijknamige roman van Maylis de Kerangal die bekroond werd met een Booker Prize.

Het verhaal van ‘Réparer les vivants’ is het verhaal van een hart. De film volgt dat hart binnen een tijdspanne van 24 uur – vanaf een noodlottig ongeval tot aan het moment waarop het met stroomstootjes weer aan het kloppen wordt gebracht in een ander lichaam.