Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

NEU! Subtitles Club
Tschick
Freitag 10. november 19.00 Uhr

Avontuur Drama humor

Leer een taal vanuit uw bioscoopzetel

De ‘Subtitles Club’ is in eerste instantie bedoeld voor taalcursisten. Maar iedereen is welkom: van docenten over taalliefhebbers tot filmfans. Komedies, drama’s, biopics,… alle genres komen aan bod! Iedere maand vertonen we beurtelings een Engelse, Franse en Duitse film. Alle films worden gesproken én ondertiteld in de taal in kwestie en U krijgt er telkens een boeiende inleiding bovenop..

Als 2e film vertonen we op vrijdag 10 november de première van ‘TSCHICK’ de nieuwe van Fatin Akin. De film is enkel met Duitse ondertitels.

Terwijl zijn moeder in een afkickkliniek zit en zijn vader op een zogenaamde zakenreis met zijn assistent is, brengt Maik zijn zomervakantie verveeld en alleen door in de villa van zijn ouders. Totdat hij Tschick ontmoet, de rebelse zoon van een Russische immigrant. Tschick is niet van plan zich te vervelen deze zomer. Hij steelt een auto met het doel zo ver mogelijk bij Berlijn vandaan te komen en neemt Maik mee. Het begin van een wild avontuur waarbij beide jongens een zomer beleven om nooit meer te vergeten.