Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Nachtwacht: Het Duistere Hart
Ned gesproken
lengte: 1u30 / standaard tarief

Avontuur familie

 

Keelin, Vlad en Wilko zijn uitgenodigd voor de Kristalceremonie in het Elfenrijk. Tijdens die plechtigheid zal het Elfenkristal normaal gezien een van de Raadgevers van Koningin Melisande aanwijzen om haar op te volgen. Maar tot ieders verwondering wordt Keelin aangeduid als nieuwe koningin. De Nachtwacht is nog niet van haar verbazing bekomen wanneer Keelin wordt ontvoerd door Wilko. Vlad en Vega geloven in de onschuld van Wilko en besluiten uit te zoeken wat er aan de hand is. Ondertussen maakt de voodoomagiër Volac plannen om alle wezens die ooit door de Nachtwacht zijn weggestuurd te bevrijden uit de duistere gevangenis in de Onderwereld. De Nachtwacht heeft het nog nooit zo zwaar te verduren gehad. Kunnen ze de onschuld van Wilko bewijzen? Lukt het hen omKeelin terug te vinden?  En slagen ze erin het duivelse plan van Volac te dwarsbomen?

Met:

Louis Thyssen, Celine Verbeeck, Giovanni Kemper, Maaike Cafmeyer, Lauren Versnick, Marie Verhulst, Steven Van Herreweghe, Sven De Ridder, Peter Van de Velde