Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

MUSE
DRONES WORLD TOUR
Speciaal tarief
donderdag 12 juli 21u00

Muziek

Muse fans kunnen zich in de handen wrijven want op 12 juli staat hen een grootse én eenmalige cinema ervaring in oa TheRoxyTheatre te wachten.
Dan is er de wereldpremière van de live concertfilm ‘Drones World Tour’ in samenwerking met jeugdhuis Club 9 en CD & Vinyl Shop Pick Up
 
VVK online: €9,00 + kosten
VVK in TheRoxyTheatre: €9,00
Kassa: €12,00
Muse, de wereldberoemde, meervoudig award winnende band in hun ambitieuze Drones World Tour 2015-2016, waarin ze wereldwijd in 130 steden speelden. Bekend om grensverleggende concertproducties, speelde de band deze tour “in het rond” vanaf het midden van het stadion, met een podiumdesign en -opstelling die de fans een volle 360 graden audiovisuele ervaring boden.
Centraal in het visuele van de tour staan de drones die boven het podium en langs het publiek vliegen, gecombineerd met immense projecties die reageren op de bandleden op het podium. Dit spektakel met LED’s en lasers is afgestemd op het gevierde repertoire van de band. Belangrijke opgevoerde nummer tijdens deze tour zijn onder andere “Psycho”, “Madness”, “Uprising”, “Plug in Baby”, “Supermassive Black Hole” en “Knights of Cydonia”.