Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

MAURICE
lengte: 2u40
€6,99

Drama

CLASSIC tip uit 1987

De introverte Maurice heeft zich nooit echt thuis gevoeld in de hogere middenklasse waarin hij werd opgevoed. Wanneer hij begint te studeren aan de prestigieuze Cambridge University begrijpt hij eindelijk waarom. Zijn soelaas vindt hij niet bij de intellectuele elite, met hun imposante gebouwen en adellijke titels, maar wel in de armen van zijn charmante medestudent Clive Durham. Maar met hun liefde groeit ook hun angst en de noodzaak om hun affectie te verbergen voor de buitenwereld.

James Wilby, Hugh Grant en Rupert Graves schitteren in ‘Call Me By Your Name’-voorloper ‘Maurice’, een elegante klassieker vol eenzaamheid, verlangen en sensualiteit. Producent- en schrijversduo Ismael Merchant en James Ivory staan bekend om hun prachtig gefotografeerde kostuumdrama’s als ‘Howards End’ en ‘A Room with a View’, beiden net zoals ‘Maurice’ adaptaties van het werk van E.M. Forster.
KOOP hier deze film