Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Mary Poppins returns

standaard tarief

familie

In Disney’s “Mary Poppins Returns” – een nieuw vervolg op de Disney-klassieker, dat met een luchtige gevoeligheid het origineel eert – keert Mary Poppins terug om de volgende generatie van de familie Banks te helpen de magie en het plezier te vinden dat in hun leven ontbreekt.

Londen ten tijden van de depressie. Een inmiddels volwassen geworden Jane en Michael Banks hebben samen drie kinderen. Na een persoonlijk verlies krijgen ze bezoek van de raadselachtige Mary Poppins. Door haar unieke magische vaardigheden, en met de hulp van haar vriend Jack, helpt ze de familie om de vreugde en bewondering in hun leven te herontdekken.

Emily Blunt (“The Girl on the Train,” “Into the Woods”) speelt de titelrol als het quasi-perfecte kindermeisje met unieke, magische krachten die van elke taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur kan maken; Lin-Manuel Miranda (“Hamilton,” “Moana”) speelt haar vriend Jack, een optimistische lantaarnopsteker die helpt om meer licht (en meer leven) in de Londense straten te brengen.