Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Ladies Movie Night.
di 3 maart 20.30 u.
€10,00 incl. glas Cava

Drama Romantiek

Vier zussen groeien op in Amerika in de nasleep van de Burgeroorlog. Meg en Jo zijn de twee oudste. De mooie Meg is verantwoordelijk en traditioneel, terwijl de eigenzinnige en impulsieve Jo ervan droomt om schrijver te worden. De gevoelige Beth is verlegen en probeert altijd de goede vrede te bewaren. De jongste zus Amy wil niet onderdoen voor haar grote zussen, zelfzeker en ambitieus als ze is, wil ze later doorbreken als schilder.

Greta Gerwich veroverde oorspronkelijk de indie-filmwereld als actrice met haar naturelle vertolkingen in films als Greenberg en Frances Ha, maar in 2017 verraste ze iedereen met haar geweldige regiedebuut Lady Bird. De film werd bedolven onder de lovende kritieken én kreeg niet minder dan 5 Oscarnominaties. Voor opvolger Little Women richt ze haar pijlen op de 19de eeuwse novelle van Louisa May Alcott, een roman die al 7 keer verfilmd is. Maar als iémand het een achtste keer mag doen is het Gerwich, die de onbetwiste meester is in verrassende en authentieke films over compromisloos zoekende jonge vrouwen.

Bron: Cinema Z