Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Jeune Ahmed
Avant-première (Cannes 2019)
lengte: 1u22 / standaard tarief

Drama Thriller

LE JEUNE AHMED van: Jean-Pierre & Luc Dardenne in Officiële Competitie in Cannes
In het hedendaagse België slingert het lot van de 13-jarige Ahmed tussen de absolute idealen van zijn imam en de verlokkingen van het leven.

Met Film Fest Gent On Tour brengen we een avant-première van een markante film naar een bioscoop of cultureel centrum bij jou in de buurt. Op 21 mei presenteren we de nieuwe film van de broers Dardenne in Belgische première op elf locaties in Vlaanderen en Brussel.

‘Le Jeune Ahmed’ speelt zich af in het hedendaagse België, waar het lot van de 13-jarige Ahmed slingert tussen de absolute idealen van zijn imam en de verlokkingen van het leven.

‘Le Jeune Ahmed’ is de nieuwe film van de broers Jean-Pierre en Luc Dardenne (‘Deux Jours, Une Nuit’, ‘Rosetta’). De film is geselecteerd voor de officiële competitie van het filmfestival van Cannes. De broers maken zo voor een derde keer kans op een Gouden Palm. We presenteren de film een dag naar de wereldpremière in Cannes.