Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

HELLHOLE (Gent On Tour)
avant-première
na de film live-stream interview
met regisseur vanuit Kortrijk

Drama

Met Film Fest Gent On Tour brengen we een avant-première van een markante film naar een bioscoop of cultureel centrum bij jou in de buurt. Op 19 maart presenteren we de nieuwe Belgische film ‘Hellhole’ op dertien locaties in Vlaanderen en Brussel.

‘Hellhole’ volgt drie sterk verschillende mensen in de maanden na de terroristische aanslagen in Brussel, maart 2016. Een Vlaamse arts, wiens zoon een straaljagerpiloot is op een missie in het Midden-Oosten, wordt geconfronteerd met zijn eenzaamheid. Een jongeman van Algerijnse afkomst wordt door zijn broer gevraagd om een bedrieglijk eenvoudige gunst. Een Italiaanse vrouw, die in het hart van de Europese instellingen werkt, verliest langzaam de controle onder de druk van haar veeleisende leven. Dezelfde vraag die de stad lijkt te achtervolgen, overschaduwt hun leven: waar gaan we heen vanaf hier?

‘Hellhole’ is de tweede film van Bas Devos (‘Violet‘). De film ging in februari in wereldpremière tijdens het filmfestival van Berlijn.

Regisseur Bas Devos komt op dinsdag 19 maart om 21u40 langs in Kunstencentrum BUDA voor een nagesprek met Patrick Duynslaegher. Dit nagesprek wordt via live streaming vertoond op alle locaties na de vertoning