Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Get out
Verwacht

Horror Thriller

Get Out is een intrigerende thriller van de makers van The Visit, de Insidious-serie en The Gift en is geschreven en geregisseerd door Jordan Peele.
Als gemengd koppel, zijn Chris en Rose het voorbeeld van een volmaakte liefde. Wanneer de jonge Afro-Amerikaanse man het familiale landgoed van zijn blanke vriendin bezoekt, raakt hij verstrikt in de ware sinistere reden van deze uitnodiging.
Chris (Daniel Kaluuya, Sicario) ontmoet eindelijk de ouders van zijn vriendin, Rose (Allison Williams, Girls), en spenderen een weekend op het platteland met Missy (Catherine Keener, Captain Phillips) en Dean (Bradley Whitford, The Cabin in the Woods).
Eerst denkt Chris dat het overdreven vriendelijk gedrag van de familie een nerveuze pogingen is om om te gaan met de interraciale relatie van hun dochter, maar als het weekend vordert, leiden een reeks verontrustende ontdekkingen hem naar een waarheid die hij zich nooit had kunnen voorstellen.

Met Daniel Kaluuya, Allison Williams, Bradley Whitford, Caleb Landry Jones, Stephen Root, Lakeith Stanfield en Catherine Keener.