Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Film Stars don’t die in Liverpool
Gent on Tour
lengte: 1u45

avant-première

dinsdag 15 mei 20u00

Drama Romantiek

Film Fest Gent On Tour #12: Film Stars don’t die in Liverpool

Met Film Fest Gent On Tour brengen we een avant-première van een markante film naar een bioscoop of cultureel centrum bij jou in de buurt. In mei hebben we het romantisch drama ‘Film Stars don’t die in Liverpool’ voor je klaar staan.

De ooit zo geliefde Hollywood-actrice Gloria Grahame slijt tegenwoordig haar dagen in kleine theaters. Op tournee door Engeland ontmoet ze de jonge acteur Peter Turner die al snel in de ban raakt van de legendarische femme fatale. Wat begint als een vurige affaire, ontwikkelt zich gaandeweg tot een hechte relatie. Hoewel Gloria bijna 30 jaar ouder is, blijkt Peter de enige persoon te zijn bij wie ze troost kan vinden. Hun passie en levenslust worden echter zwaar op de proef gesteld…

Jamie Bell, Annette Bening en Julie Walters spelen de hoofdrollen in ‘Film Stars don’t die in Liverpool’, de verfilming door Paul McGuigan van de memoires van Peter Turner, die in de film te zien is als Jack.