Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Fellini degli Spiriti / lengte: 1u40
Eng. ondertitels
gratis

Documentaire

In 2020 vieren we de honderdste verjaardag van de Italiaanse filmmeester Federico Fellini. In het kader van dit honderdste verjaardagsjaar realiseerde cineaste Anselma dell’Olio de documentaire Fellini degli spiriti.

Dit bijzondere portret van een bijzonder persoon toont Fellini die op zoek is naar de onbewuste en spirituele dimensies van het leven. Aan de hand van clips en interviews ontmoeten we een cineast die het spirituele, mysterieuze en esoterische probeert te vatten. Fellini ging te rade bij de Jungiaanse psychoanalyse, de tarotkaarten en bij de telepathische en helderziende krachten van zijn vriend Gustavo Rol om het onzichtbare zichtbaar te maken en zijn dromen tot films te vervullen.

Deze intieme en mystieke trip met Fellini werd gerealiseerd in samenwerking met het Belgische productiehuis Walking The Dog.

Hier gratis te zien t/m 22 jan