Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Façades / lengte: 1u35
Ticketprijs: €7,00
Extra voorstelling

Drama Romantiek

Dit intrigerende drama volgt de veertigjarige Alex die intrekt bij haar dementerende vader nadat haar moeder hem liet stikken….

Nadat ze al samen de succesvolle televisieseries ‘Clan’ en het internationaal gelauwerde ‘Beau Séjour’ regisseerden, richt het Brusselse regieduo Kaat Beels (‘Swooni’) en Nathalie Basteyns zich met ‘Façades’ nu opnieuw op het grote scherm.

Façades vertelt het verhaal van een vrouw die onverwacht op een kantelpunt in haar leven staat: moet ze bij haar ontrouwe man blijven of niet? Ze heeft zijn avontuurtjes jarenlang toegestaan, het was hun deal. Wanneer haar moeder plotseling haar dementerende vader verlaat en ze noodgedwongen de zorg voor haar vader moet opnemen, vecht ook zij met de vraag of ze echt gelukkig kan zijn in haar huwelijk. Moet ze net als haar ouders de facade doorbreken? Façades is een karaktergedreven drama over familie, bedrog, zelfbedrog en de kunst van het vergeven.