Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Dragged Across Concrete
Avant-première
lengte: 2u39 / Lange film

Actie Thriller

Ouwe rot Brett en zijn jongere collega Anthony zijn twee politierechercheurs die er af en toe stevig invliegen. Als een video met hun uitspattingen de media bereikt, wordt het tweetal prompt geschorst. Maar er moet brood op de plank komen en de verbitterde agenten besluiten dan maar hun contacten in de onderwereld aan te spreken. In plaats van snel geldgewin wacht hun daar evenwel een wespennest van intriges en gedonder. Voor ze om hun moeder kunnen roepen fluiten de kogels hun om de oren en het is maar de vraag of ze het er levend zullen afbrengen!

De naam S. Craig Zahler mag dan niet meteen een belletje doen rinkelen, je kunt deze creatieve duizendpoot maar beter in de gaten houden. De liefhebbers van rauwe B-films met A-acteurs kennen hem al als de maker van BRAWL IN CELL BLOCK 99 en BONE TOMAHAWK.
Maar nu ook als schrijver-regisseur-componist van deze praatgrage neonoirmisdaadthriller vol prachtacteurs. Of wat dacht je van Mel Gibson (BRAVEHEART), Vince Vaughn (TRUE DETECTIVE), Don Johnson (DJANGO UNCHAINED), Thomas Kretschmann (AVENGERS: AGE OF ULTRON) en de alomtegenwoordige Udo Kier (IRON SKY 2, AMERICAN ANIMALS)!
(Bron BIFFF 2019)