Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

DE MITCHELLS TEGEN DE
MACHINES (Ned)
standaard tarief

Animatie familie

CONNECTED: DE MITCHELLS TEGEN DE MACHINES van Sony Pictures Animation is een nieuwe komische animatiefilm van regisseur Mike Rianda en producenten Phil Lord en Christopher Miller (Spider-Man: Into the Spider-Verse, The Lego Movie), over de strijd van een alledaagse familie die hun band probeert te versterken, terwijl technologie de wereld overneemt.

Als het creatieve buitenbeentje Katie Mitchell aangenomen wordt op de filmacademie, dwarsboomt haar vader Rick haar plannen om naar deze nieuwe school te vliegen. Deze echte ‘family man’ heeft intussen al geregeld dat het hele gezin nog één keer samen iets onderneemt. Rick neemt Katie, haar broertje Aaron, hun over-optimistische moeder en de vrolijke mopshond Monchi mee op roadtrip.

Maar dan vallen de plannen van de familie Mitchell in het water als overal ter wereld de elektronische apparaten waar mensen zo verslingerd aan zijn – van telefoons tot aan een nieuwe serie robots – in opstand komen. Met de hulp van twee vriendelijke robots moeten de Mitchells hun problemen zien te overwinnen en samen leren te werken om zo de wereld te redden!