Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

CARGO
55+ voorstelling
24 nov 14u00

Drama

In het ijskoude water van de Noordzee valt Leon Broucke overboord uit zijn vissersboot, recht voor de ogen van zijn oudste zoon Jean. Leon verzeilt in een diepe coma en laat Jean achter met het familiebedrijf en een enorme schuldenberg. Na het ongeval van Leon komen tal van onuitgesproken conflicten tussen Jean en zijn twee broers aan de oppervlakte. Francis wordt verscheurd tussen de keuze voor zijn familie en zijn geheime liefde. William komt terug thuis om te ontsnappen aan zijn leven in de misdaad. Jean worstelt met zijn nieuwe rol als patriarch en keert zich tot het criminele milieu van William om een betere toekomst te kunnen geven aan zijn 8-jarige zoon.

Regisseur: Gilles Coulier
Cast: Sam Louwyck (Jean), Wim Willaert (Francis), Sebastien Dewaele (William). Naast hen zijn er ook rollen weggelegd voor Roland Van Campenhout, Josse De Pauw, Chiel Vande Vyvere, Gilles De Schryver en Mathias Sercu.