Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

BOOKSMART
Engels met Engelse ondertitels!
lengte: 1u45 / Ticket: €6,50

Komedie Romantiek

Subtitles Club – Leer bij vanuit je bioscoopzetel.

Een avondje cinema is een leuke en efficiënte manier om je vreemde talen bij te schaven. Daarom brengen we ook dit jaar de ‘Subtitles Club’! Eén vrijdag per maand vertonen we beurtelings een Franse, Engelse en Duitse film.  Alle films worden gesproken én ondertiteld in de taal in kwestie.

Een ticket kost €6,50.

Kijk, geniet … en leer bij

Op vrijdag 8 november om 19 u. vertonen we de Engels gesproken film ‘BOOKSMART’ van Olivia Wilde.

De beste vriendinnen Amy en Molly hebben bijna hun middelbare schooldiploma op zak, maar beseffen dat ze de voorbije jaren veel gemist hebben. Ze hebben te veel in de boeken gezeten en te weinig gefeest. Ze besluiten iedereen te laten zien dat zij ook weten wat het is om te feesten. Vanavond wordt hun avond. Alleen moeten ze nog te weten komen waar de afstudeerfuif is… want dat is informatie die ze niet in hun studieboeken kunnen vinden.

Pers:

“Overal volg je de bff’s met evenveel plezier of hang je aan hun lippen voor hun snedige dialogen.” ★★★★ – Focus Knack

“Eén ding staat vast: het genre van de high school movie heeft er een zalige classic bij.” ★★★1/2 – HUMO

“Het is een feest om actrices Beanie Feldstein en Kaitlyn Dever met elkaar te zien dollen en ze zijn zo’n beetje de meest geloofwaardige vriendinnen die er zijn.” ★★★★ – de Volkskrant

“Een hilarische nerd-komedie over vriendschap, fomo en de etiketten die we elkaar opkleven.” ★★★★ – De Morgen

“Booksmart bewijst zich als licht verteerbaar, licht feministisch en zeer vermakelijk.” ★★★ – Filmmagie

“Soms pijnlijk, vaak grappig en altijd eerlijk: ‘Booksmart’ is een tienerkomedie anno 2019.” ★★★ – De Standaard

Iedereen welkom

De ‘Subtitles Club’ is in eerste instantie bedoeld voor taalcursisten. Maar iedereen is welkom: van docenten over taalliefhebbers tot filmfans. Komedies, drama’s, biopics, … alle genres komen aan bod!

Zak dus af naar The Roxy Theatre, vlei je neer in een knusse bioscoopzetel en geniet van de film. Als je de zaal verlaat, heb je een geweldige filmervaring achter de rug en heb je een dosis extra talenkennis in uw achterzak. Wie zei er dat leren saai is?

Hopelijk tot dan!

TheRoxyTheatre