Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

André Rieu 70 Years ( 2u30)

Muziek

Vertoning start op zaterdag 18 om 19.00 u. en zondag 19 om 16.00 u.

Tickets in VVK verkrijgbaar: €11,00 in TheRoxyTheatre – €11,99 online  –  €14,00 Kassa op zat 18 en zo 19 januari

André Rieu nodigt het bioscooppubliek over de hele wereld uit om samen zijn verjaardag te vieren!

70 YEARS YOUNG is het ultieme concert van André Rieu met muzikale hoogtepunten die de maestro zelf heeft geselecteerd uit zijn luisterrijke carrière tot nu toe. Deze unieke feestelijke voorstelling voert u mee op een ongelofelijke reis rond de wereld naar de schitterendste concertlocaties van André Rieu, waaronder het Weense Schönbrunn, Radio City Music Hall in New York en het Kroningsconcert in Amsterdam.

Als onderdeel van de viering haalt André samen met bioscooppresentatrice Charlotte Hawkins herinneringen op aan zijn leven, de liefde en de muziek, terwijl hij zijn bioscooppubliek meeneemt op een exclusieve rondleiding door zijn landhuis in Maastricht.

Breng uw vrienden mee en start samen het nieuwe jaar in stijl, comfortabel in de bioscoop, met de betoverende muziek van de jarige job – de koning van de wals!

Hiep hiep, hoera!