Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

All the money of the world
avant-premièredinsdag 19 dec 20u00

Drama Thriller

Film Fest Gent On Tour #7: All the Money in the World

Gent On Tour brengt elke 3 dinsdag van de maand een avant-première in heel Vlaanderen.

Oliemagnaat J.P. Getty (Christopher Plummer) is de rijkste man ter wereld. Wanneer in de zomer van 1973 zijn kleinzoon in Rome wordt ontvoerd door de Italiaanse maffia, eist men 17 miljoen dollar aan losgeld. De miljardair weiger echter ook maar één cent te betalen, waarna de familie het afgesneden oor van de jongen ontvangt. Wanhopig om haar zoon te redden alvorens hij verder in stukjes wordt gesneden, besluit zijn moeder Gail (Michelle Williams) om zelf te onderhandelen met de ontvoerders. Zelfs met de hulp van een ex-CIA-agent (Mark Wahlberg) zal Gail vindingrijk moeten zijn om zonder geld haar zoon te bevrijden. 

Meester-cineast Ridley Scott (Alien, Blade Runner, Gladiator) tekent voor een episch kat-en-muisspel tussen de Getty-familie, de maffia en de sensatiebeluste paparazzi. Hij kan daarbijrekenen op een sterrencast, met onder anderen Michelle Williams (Shutter Island, Manchester by the Sea), Mark Wahlberg (The Departed) en Christopher Plummer (A Beautiful Mind, The Sound Of Music).

Director: Ridley Scott (The Martian, Prometheus, Gladiator, Blade Runner, Alien)

Writer: David Scarpa

Cast: Mark Wahlberg, Christopher Plummer,, Michelle Williams

Crime, Thriller