Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

ADRIFT
lengte: 1u35

vanaf 4 juli

Avontuur Drama Romantiek

Tami (Shailene Woodley) en Richard (Sam Claflin) zeilen met een jacht over de Stille Oceaan, ze zijn jong en verliefd. De klus die ze hebben aangenomen lijkt meer op een perfecte vakantie dan op werken. Totdat het noodlot toeslaat en ze terecht komen in een genadeloze orkaan. Met een verwoeste boot, zonder communicatiemiddelen of navigatie en weken verwijderd van de dichtstbijzijnde haven, moet Tami vechten voor zichzelf en de zwaargewonde Richard. Hun enige kans op overleven is om 3000 km lang de juiste koers te varen naar de Hawaï eilanden… Van de regisseur van Everest met Shailene Woodley (The Fault in Our Stars, Divergent) en Sam Claflin (The Hunger Games)

ADRIFT is gebaseerd op het inspirerende waargebeurde verhaal over een prille liefde tussen een jonge vrouw en een man die aan het avontuur van hun leven beginnen.