Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

On the rocks / lengte: 1u36
4e week
standaard tarief

Komedie

Sofia Coppola’s komisch avontuur ‘On The Rocks’ viert de generatiekloof, New York, en haar reünie met Bill Murray (‘Lost in Translation’).
Laura (Rashida Jones) is gelukkig getrouwd met Dean (Marlon Wayans), een lieve echtgenoot en een betrokken vader voor hun twee kinderen. Maar wanneer haar man steeds later op kantoor blijft met een nieuwe collega, vreest Laura het ergste. Ze trekt met haar vermoedens naar een ervaringsdeskundige op het vlak van scheve schaatsen: haar vader Felix (Bill Murray).

Felix staat erop dat ze de hele situatie onderzoeken. De twee beginnen Dean te schaduwen doorheen New York, van fancy feestjes tot diep in de suburbs. Maar de revelaties die volgen, vertellen meer over de relatie tussen vader en dochter dan tussen Laura en Dean.

“Met zijn jazzy soundtrack en een eigentijds verhaal vol humor en rake observaties deed hij ons terstond de woelige buitenwereld vergeten.” ★★★ – De Standaard

“Met On the Rocks vindt ze [Sofia Coppola] eindelijk weer het steegje naar ons hart.” ★★★1/2 – Humo