Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

A Star is born

lengte: 2u15

Muziek Romantiek

In A STAR IS BORN schitteren de viervoudig Oscar®genomineerde Bradley Cooper (‘American Sniper’, ‘American Hustle’, ‘Silver Linings Playbook’) en de meervoudig bekroonde en Oscar®genomineerde superster Lady Gaga. Het is haar eerste hoofdrol in een film en Cooper maakt tevens zijn debuut als regisseur.

In deze nieuwe kijk op de tragische liefdesgeschiedenis speelt hij doorgewinterde muzikant Jackson Maine die de artieste Ally (Gaga) ontdekt – en verliefd wordt. Ze heeft haar droom om het als zangeres te maken net opgegeven… totdat Jack haar in de schijnwerpers zet. Maar zelfs wanneer Ally’s carrière een steile vlucht neemt, gaat het met de persoonlijke kant van hun relatie bergafwaarts. Jack voert een voortdurende strijd met zijn eigen interne demonen.

Naast Cooper en Gaga spelen ook Andrew Dice Clay, Dave Chappelle en Sam Elliott mee in A STAR IS BORN. Naast de rol van Ally, heeft Lady Gaga – genomineerd voor een Oscar® in 2016 voor haar nummer ‘Til It Happens to You’ uit de film ‘The Hunting Ground’ – samen met Cooper en een handvol artiesten waaronder Lukas Nelson, Jason Isbell en Mark Ronson, een aantal nieuwe nummers geschreven voor de film. Het gaat om originele muziek die live opgenomen werd voor de film.