Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

ELVIS: That’s The Way It Is
lengte: 1u47
speciaal tarief

Documentaire Muziek

Warner Bros. Pictures brengt Elvis: That’s The Way It Is, de muziekdocumentaire over het legendarische optreden van Elvis Presley in het Las Vegas International Hotel tijdens de zomer van 1970, ter gelegenheid van de ‘The King’s’ 85e verjaardag.

Elvis: That’s the Way It Is van regisseur Denis Sanders toont zowel de voorbereidingen op als een deel van het legendarische concert van Elvis Presley in het Las Vegas International Hotel tijdens de zomer van 1970.

In deze speciale versie van de muziekdocumentaire uit 2000 is het beeld volledig gerestaureerd en het geluid geremixed in Dolby Digital. Filmarchivaris en restaurateur Rick Schmidlin (Greed, Touch of Evil) is er toen in geslaagd om maar liefst 30 minuten aan ongezien beeldmateriaal van het concert toe te voegen aan de film.

Het extra materiaal omvat onder meer een generale repetitie van Suspicious Minds en de concertregistratie van Don’t Be Cruel.

Deze speciale editie van de film was nog nooit eerder vertoond op het grote doek.