Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Nu maandag 31 juli avant-première van de The Big Sick

Iedereen is welkom, ticketprijs €6,00

Maandag 31 juli om 20u30 brengt de ElaN Filmclub in The Roxy Theatre de allereerste publieke vertoning in België van THE BIG SICK. De film komt in de zalen op 9 augustus en is in andere landen al héél goed onthaald door publiek en pers.
Het waargebeurde liefdesverhaal van stand-up comedian Kumail Nanjiani en zijn vrouw Na een one-night stand zijn de New Yorkse Kumail en Emily smoorverliefd op elkaar. Het enige probleem: Kumail verzwijgt zijn vriendin voor zijn traditionele Pakistaanse ouders. Die zien hun zoon toch liever trouwen met een Pakistaans meisje. Wanneer Emily hierachter komt wil ze Kumail nooit meer zien. Maar dan wordt Emily plots zo ziek dat ze in een coma belandt. Terwijl de artsen een oplossing zoeken wijkt Kumail geen moment van haar zijde. Eén van de grote verrassingen van het afgelopen filmfestival van Sundance, met naast Kumail Nanjiani onder anderen Zoe Kazan, Ray Romano en Holly Hunter.