Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Asbury Park: Riot Redemption Rock ‘N Roll / wo 22 mei.

Tickets: €10,00   –   VVK €8,00 (Roxy)    –    VVK Online €8,88

Springsteen is binnenkort te zien in Nederlandse en Belgische bioscopen. Op 22 mei wordt in diverse bioscopen wereldwijd ‘Asbury Park: Riot, Redemption, Rock ‘n Roll’ vertoond. Dit is een uitgebreidere versie van de documentaire ‘Just Before Dawn’ uit 2017. In de nieuwe documentaire keren niet alleen Steven Van Zandt en Southside Johnny maar ook Springsteen terug naar de legendarische Upstage-club, waar ze hun carrière begonnen.

In de bioscoopversie zijn beelden te zien van Van Zandt, Southside Johnny en Bruce van het Upstage Jam-optreden in het uitverkochte Paramount Theatre, dat op 21 april 2017 plaatsvond tijdens een filmfestival in Asbury Park ter ere van de oorspronkelijke documentaire. Ook zijn er interviews met Bruce, Little Steven en Southside, opgenomen op de plek waar begin jaren zeventig The Upstage was. Andere muzikanten, onder wie Garry Tallent, David Sancious en Vini Mad Dog Lopez, die in die periode in de muziekclub kwamen, komen ook aan het woord. De documentaire is een aanrader voor alle Springsteen-fans die zich willen verdiepen in de geschiedenis van Asbury Park.

Verenigde Staten
Documentaire / Muziek
116 minuten

geregisseerd door Tom Jones
met Southside Johnny, Bruce Springsteen en Little Steven